Jaren '30 woning

Rotterdam

Een Jaren ’30 woning in een prachtig groen stukje Rotterdam. Laura en Sem verhuisden vanuit een dubbele bovenwoning in Amsterdam naar dit huis met tuin. De wens van Laura en Sem is om een warm en uitnodigend familiehuis te realiseren. De sfeer die zij voor ogen hebben is gezellig, kleurrijk, eigentijds en niet te gemaakt. 

De focus van dit ontwerp lag voornamelijk op het toilet en de twee badkamers. In het toilet hebben we het oorspronkelijke tegelwerk van de vestibule gekopieerd door met soortgelijke tegels het geel-zwarte patroon te herhalen. Om het kleinste kamertje een eigentijds karakter te geven hebben we de muren boven de getegelde lambrisering bekleed met een opvallend behang.

De ouderbadkamer is een echte eyecatcher geworden: een diepgroene marmeren tegel gecombineerd met een frisse witte tegel, messing kranen en notenhout. Dit geeft de badkamer een luxe gevoel. In de kinderbadkamer hebben we het materiaalgebruik van de ouderbadkamer herhaald, maar dan in frisse kleuren: een witte marmeren tegel en daarboven een grijsblauwe tegel gecombineerd met zwarte kranen en eikenhout.

* In samenwerking met Casas Interior Design