Werken met mij

Een compleet plan helemaal afgestemd op jou

Na het werken met mij ontvang je een compleet plan speciaal voor jou gemaakt en helemaal afgestemd op jouw wensen. Dit plan geeft je houvast en is de sleutel tot het realiseren van een interieur dat helemaal aansluit bij wensen, waarden en de manier waarop jij leeft.

 ⋒ Een ontwerp waar je zelf niet aan gedacht had.

⋒ Een indeling die perfect bij het huis en de ruimte past en waarbij alle functies tot hun recht komen.

⋒ Het past volledig bij jullie waarden en manier van leven.

⋒ Alles is op elkaar afgestemd en past bij elkaar wat zorgt voor eenheid en verbinding.

⋒ Je weet precies welke kleur en welk meubel waar komt. Geen keuzestress meer en geen onnodige tripjes naar de woonboulevard.

⋒ Duidelijke stappen, je weet waar te beginnen wat rust en overzicht geeft.

Kennismaken? Leuk! 

Stuur me hier een bericht, dan plannen we een online kop koffie.

In 5 stappen naar jouw nieuwe interieur

1. We starten met de KENNISMAKING. Welke ruimte wil je aanpakken, waar ben je naar op zoek en wat kan ik voor je betekenen. Omdat we samen het traject ingaan vind ik een persoonlijke klik heel belangrijk. Naar aanleiding van de kennismaking ga ik aan de slag met de offerte. De offerte is altijd op maat gemaakt, net zoals het totaalontwerp van jouw nieuwe interieur. 

2. Leuk, we gaan samen aan de slag! We beginnen met een uitgebreide INTAKE. Hierin bespreken we al jullie wensen en eisen, maar vooral ook de manier waarop jullie leven. Spreken jullie veel thuis af met vrienden of familie of juist buiten de deur? Zitten jullie liever aan de eettafel of vaker op de bank? Werken jullie thuis? En wat vinden jullie mooi. Geen zorgen als je dit niet weet. Ik help jullie hierbij. Ook zal ik waar nodig dingen opmeten in het huis.

3. Met al deze informatie ga ik aan de slag met de INDELING en het CONCEPT. Een concept met een daarbij behorende moodboard zorgt voor de houvast voor de rest van het ontwerp qua kleur, materiaal, vorm en textuur.

4. Het resultaat hiervan presenteer ik tijdens de TUSSENTIJDSE PRESENTATIE. Zitten we op één lijn en zijn jullie blij met het ontwerp tot zover|?

5. Ik neem jullie feedback mee en ga verder met het uitwerken van de rest van het plan. Alle kleuren, meubels, verlichting en materialen met alle details en kenmerken. Je hoeft alleen maar op de link te klikken om de producten te bestellen. Het geheel presenteer ik tijdens de EINDPRESENTATIE. Jullie ontvangen dan het complete plan en ik neem stalen mee zodat je het ook in echt kan ervaren.

In totaal hebben we zo’n 12 weken nodig om dit hele proces te doorlopen en tot een geweldig masterplan te komen. 

Meer informatie? ontwerp@marliestissen.nl

Tel: 0652384739